Journal on Biology and Instruction and Journal Ihtifaz Assistance

On Thursday, April 28, 2021, Scientific Publication, Lembaga Penelitian dan Pengabdian kepada Masyarakat Universitas Ahmad Dahlan (LPPM UAD) held journal Assistance at LPPM’s Meeting Room, Universitas Ahmad Dahlan. The Journal Assistance was attended by the Maju Team and the manager of Journal on Biology and Ihtifaz: Journal of Islamic Economics, Finance, and Banking.

The first journal assistance was Journal on Biology Instruction. This Journal was managed by Biology Education Department. This journal assistance aims to prepare the scientific paper that will be published this month. The number of paper that ready to publish this month is five papers.

Meanwhile, the next agenda which held in the afternoon was Journal Ihtifaz assistance.  The Journal is accredited by Sinta 3. Same with the previous journal assistance, this assistance aims to prepare the scientific paper that will be published this month. Hopefully, this event is full of blessing and benefits for all. Aamiin…

Pendampingan Journal on Biology dan Instruction dan Jurnal Ihtifaz

Pada Rabu, 28 April 2021, Bidang Publikasi Ilmiah, Lembaga Penelitian dan Pengabdian kepada Masyarakat Universitas Ahmad Dahlan (LPPM UAD) menyelenggarakan Pendampingan Jurnal yang berlangsung di Meeting Room LPPM Universitas Ahmad Dahlan. Pendampingan jurnal ini dihadiri oleh Tim Maju serta pengelola Journal on Biology dan Instruction dan Ihtifaz: Journal of Islamic Economics, Finance, and Banking.

Pendampingan pertama dilaksanakan pada pagi hari yaitu pendampingan Journal on Biology and Instruction (JouBins). Jurnal ini dikelola oleh Program Studi Pendidikan Biologi Universitas Ahmad Dahlan. Pendampingan ini bertujuan untuk mempersiapkan paper yang siap terbit pada bulan April ini. Saat ini paper yang siap terbit dari Joubins berjumlah 5 paper.

Sementara itu pada siang harinya, dilaksanakan pendampingan Jurnal Ihtifaz: Journal of Islamic Economics, Finance, and Banking. Jurnal Ihtifaz: ini berakreditasi sinta 3. Sama dengan pendampingan sebelumnya, pendampingan ini juga bertujuan untuk mempersiapkan paper terbitan. Semoga kegiatan pendampingan jurnal ini dapat menjadi berkah dan bermanfaat bagi kita semua. Aamiin..